Nieuws

Nieuwe website — 70 jaar Drijvers Oisterwijk BV

Al 70 jaar zet Drijvers Oisterwijk zich voor haar klanten in om gave projecten te ontwerpen. De nieuwe website geeft een goede indruk van de diversiteit en kwaliteit van de ontwerpen.

drijvers-oisterwijk-woning-nieuwbouw-landelijk-modern (6)     drijvers-oisterwijk-landelijk-boerderij-restauratie-monument (6)     drijvers-oisterwijk-villa-Giersbergen-interieur-landelijk-modern (41)     drijvers-oisterwijk-ext-villa-verticaal-riet-01 (5)


D’n Abeel te Moerenburg

D’n Abeel in Tilburg, in natuur- en landschapsgebied Moerenburg, krijgt zijn contouren weer terug. Het hoogste punt is bereikt en de rietdekker gaat nu als eerst met de paardenstal aan de slag.

drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (5)-min drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (4)-min drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (3)-min drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (2)-min drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (1)-min drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (6)-min drijvers-oisterwijk-restauratie-nieuwsberichten-rietdekker-riet-dak-boerderij-villa (7)-min


Vooroplevering nieuwbouw villa

Deze villa is pas onthuld nadat deze voor een lange tijd in de stijgers heeft gestaan. Nu worden de laatste puntjes op de i gezet en kan er aandacht worden geschonken aan het interieur.

drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (1)-min drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (3) drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (1) drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (5)-min  drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (3)-min drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (4)-min drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (2)-min drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink (4) drijvers-oisterwijk-nieuwsbericht-vooroplevering-villa-modern-pannendak-witstucwerk-zink-min


Design district Rotterdam 2018

We hebben een bezoek gebracht aan de beurs ‘Design District’ in Rotterdam. Hier hebben we volop nieuwe inspiratie opgedaan en hebben we een hoop vernieuwende producten gezien.

drijvers-oisterwijk-design-district-rotterdam-2018-sylvia-beurs drijvers-oisterwijk-design-district-rotterdam-2018-sylvia-beurs (1) drijvers-oisterwijk-design-district-rotterdam-2018-sylvia-beurs (6) drijvers-oisterwijk-design-district-rotterdam-2018-sylvia-beurs (5) drijvers-oisterwijk-design-district-rotterdam-2018-sylvia-beurs (2) drijvers-oisterwijk-design-district-rotterdam-2018-sylvia-beurs (3)


Nieuwe vleugel van boerderij

Een evenwichtige toevoeging aan de bestaande boerderij. In deze nieuwbouw zit nu de nieuw ontworpen keuken, de hanglamp boven eettafel en de afzuigkap zitten in de nok bevestigd en geven een mooi ruimtelijke spel.

3178-Drijvers-Oisterwijk-aanbouw-woonhuis-1 3178-Drijvers-Oisterwijk-aanbouw-woonhuis-4 3178-Drijvers-Oisterwijk-aanbouw-woonhuis-3


Moderne – historische boerderij

Deze moderne mix gaat de confrontatie aan tussen de historisch getinte gevel aan de Soeterbeekseweg te Nuenen en de hedendaagse uitstraling aan de tuinzijde.

3099-drijvers-oisterwijk-nieuws-woonvilla-1 3099-drijvers-oisterwijk-nieuws-woonvilla-4 3099-drijvers-oisterwijk-nieuws-woonvilla-5 3099-drijvers-oisterwijk-nieuws-woonvilla-6


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×