Nieuws


Voortgang bouw bedrijfswoning te Haghorst

In Haghorst wordt er volop gewerkt aan de bouw van een bedrijfswoning te midden van de landerijen. Het is nog even wachten tot er gewoond kan worden maar het hoogte punt is bereikt en de aannemer staat te popelen om binnen aan de slag te gaan.



Eigenwijze vrijstaande woning

Het hoogste punt is bereikt van deze eigenwijze maar eigentijdse vrijstaande woning in Helvoirt. Mega tevreden en enthousiast zijn de opdrachtgevers op het nu al behaalde resultaat, en daar kunnen wij als architectenbureau natuurlijk alleen maar trots op zijn.


Landelijke bungalow

In Veldhoven zijn ze gestart met de afbouwfase van deze luxe landelijke bungalow.


Villa de Lei

Op de voormalige locatie van restaurant Etenstijd is een landhuis herrezen met daarin 28 appartementen. Na een traject van bijna 5 jaar wordt nu de laatste hand gelegd aan de afwerking binnen en buiten, en is er een begin gemaakt aan de terreininrichting. De bouwkundige oplevering is in zicht, waarna de keukens geplaatst kunnen gaan worden. Nog even en de toekomstige huurders kunnen heerlijk genieten van het Leijpark aan hun voeten.


Gerealiseerde boerderij-woning te Moergestel

In Moergestel is deze nieuwbouw woning gerealiseerd met een traditionele boerderij-uitstraling. Aan de laatste punten rondom het huis wordt op het moment gewerkt maar de woning wordt al een paar maanden met veel plezier bewoond.



Showroom Tobroco

De nieuwe showroom van Tobroco aan de Sprendlingenstraat staat te stralen in het zonnetje.


Restauratie landhuis te Moergestel

We staan in de nieuwe uitgave van Excellent magazine met de restauratie van een statig landhuis. De bestaande historische elementen worden aangevuld met een stoer interieur dat klasse en warmte uitstraalt.

artikel-excellent

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×